Bethany Vos eist continu ereplaatsen op

Bethany Vos heeft in de afgelopen zes weken steeds weer haar talent getoond aan de buitenwereld. Ze domineerde ten eerste op de 1.25m Pony rubriek tijdens de Nations Cup Youth in het Italiaanse Gorla Minore.

 Van de vijftig startende ponycombinaties was de veertienjarige amazone de beste met Still Got Me (v. Follow Me). De twaalfjarige ruin was op geen fout te betrappen en finishte het 1.25m hoge parcours onder Vos in 62,01 seconden. Maar Still Got Me was niet de enigste troef die Vos achter de hand had, ook Nashville B (v. Zeoliet) werd gezadeld voor een foutloze ronde. Met de chrono op 62,81 werd Vos nog eens vierde. 

Op het het Green Valley Estate kampioenschap in Deurne eind april eindigde Vos met Yfke Priem en Ava Eden van Grunsven op 8 strafpunten. Daarmee werd de strijd om de medailles beslist in een barrage, waarin Vos met Still Got Me (v. Follow Me) de snelste tijd neerzette en de titel greep.

Tenslotte: op de openingsdag van het jeugd springconcours in het Oostenrijkse Lamprechtshausen begin mei haalde Bethany Vos een knappe tweede plaats in de Big Tour met haar pony Nashville D. De Apeldoornse reed de snelle tijd van 62,07 seconden over het 1,25m parcours. Alleen de Britse Tabitha Kyle was nog sneller (55,87 seconden).

Vorig bericht
Bethany Vos pakt zilver met Oranje
Volgend bericht
Zilver voor Bethany Vos met Oranje

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Accepteer de voorwaarden om door te gaan